• eladó
  ikerház

  • 3+1 szoba
  • okos otthon
  • nullenergiás ház
  180 000 000 Ft

Az ingatlanról

A Rókahegy egyik legmagasabban fekvő telkén, csendes mellékutcában egy olyan elegáns, kiegyensúlyozott élettér került kialakításra, amely lakóit kényezteti, és egyben pihenteti, nyugalmat és biztonságot ad, ahová jó hazatérni.

3+1 szoba

D-DNY-ú tájolással, közvetlen kertkapcsolattal.

120 m2 alapterület

400 m2 telekméret

2016 építés éve,

a fal- és tetőszerkezetek a nullenergiás házaknak megfelelően készültek.

2 fürdőszoba

melyek minden igényt kielégítenek

Modern konyha

beépített Miele gépekkel

2 autó számára

zárt udvaron fedett kocsibeálló

Ingatlan adatai

Az épület nemhogy egy lakás, hanem még egy klasszikus családi ház komfortjánál is többet nyújt: nagy légterének és teljes üvegfalának, üvegkorlátjának köszönhetően kitágítja a teret, a „lebegő” építési technológia révén lakóit beemeli Üröm közepébe, vagy akár a tetejére. A meredek rézsűn, az ég és föld között lebegő házorom szinte teljes felületén üvegfallal nyílik meg az érkezési irányba húzódó völgy és az út felé.

A szintek eltolásával gyakorlatilag a belépés pillanatától áttekinthető a tér a nappalin keresztül a déli panoráma felé. A szülői hálóblokk a nappali felett „lebegve” ugyancsak örök panorámával rendelkezik, a vendégháló ellenben a védettebb, csendesebb hátsó frontra került.

A teljes épület az úgynevezett „okosház” kategória egyik jeles képviselője. Alacsony energiafelhasználással, megújuló forrásból, fenntarthatóan működik. A padló- és mennyezetfűtést hőszivattyú biztosítja, amihez a villamos energiát napelemek termelik. A fal- és tetőszerkezetek a passzív házaknak megfelelően készültek. Automatikus hő- és páraérzékelős, programozható rendszer finomhangolja a belső klímát. A meleg víz előállításába napkollektorok is besegítenek. A lakás fűtése, hűtése és a meleg víz havi 15e forintból kijön. A gáz be sincs vezetve.
Újszerűségének és automatizálásának hála a ház egy lakás karbantartási igényeinél is kevesebbet kér tulajdonosaitól, hogy a ház valóban a lakóiért legyen!

Az épület belső, háromszintes lakótere önállóan 120 m2, a hozzá tartozó terasz és erkély további 10+6 m2, a gépjárműbeálló 30 m2. Három hálószoba, két fürdő, nappali/konyha, mosókonyha, gardróbok.

Ha egy modern és tágas, világos, szép otthont szeretne, melyet öröm belakni, öröm ide hazatérni, ahol a panoráma örök, akkor ez az a ház, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! A tulajdonosok kérését tiszteletben tartva az ingatlan személyes megtekintése előtt budapesti irodánkban tudunk bővebb felvilágosítást adni, további képeket mutatni.

Elhelyezkedése: Üröm, Rókahegy. Csillaghegyről 3 perc, Bp. III. kerületéből 6 perc alatt megközelíthető, csendes mellékutca, hasonlóan igényes villák szomszédságában. Az átmenő forgalom kizárt, az utcában kizárólag az itt lakók közlekednek.

A ház neves, az építész szakma is elismeri, kiemelten kezeli:

Vagány ház az ürömi ormokon
https://index.hu/urbanista/2016/02/20/dogos_haz_az_uromi_ormokon/

Rókahegyi panoráma
http://epiteszforum.hu/rokahegyi-panorama

A lebegés érzete volt a tervezők szándéka, és nagyon eltalálták
https://femina.hu/otthon/rokahegy-uj-haz/

Ikrek hegye
https://www.octogon.hu/magazin/ikrek-hegye-csaladi-hazak-budapest-szelen/

Üröm az örömben, de a legjobb értelemben
https://player.hu/otthon/a-kilatasa-a-kulseje-es-a-belseje-is-fantasztikus-ennek-a-rokahegyi-villanak/

További adatok

 • - Egyedi design
 • - kisszériás kivitelezés
 • - D-DNY-ú tájolás
 • - közvetlen kertkapcsolat
 • - Thermowood teraszburkolat
 • - riasztórendszer
 • - külső biztonsági kamerák
 • - Hella árnyékolók „Smart House” rendszerbe integrált mozgatással
 • - INELS intelligens épületvezérlési rendszer
 • - Mitsubishi Zubadan hőszivattyú
 • - automata kapu
 • - automata öntözés
 • - modern konyha Miele beépített gépekkel.

Videó

Az ingatlan és környéke

Bosnyák Zoltán

Sokéves tapasztalatommal segítem Ügyfeleimet, hogy megtalálják a számukra legideálisabb ingatlant, legyen szó otthonról vagy befektetésről.

Írjon nekünk!

Az ingatlannal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal. Küldjön emailt a lenti űrlap kitöltésével vagy keressen minket telefonon!