Lakás

eladó

Csodás kilátás, egész éves nyaralás!

Sarasota
USA, Florida

  • 2 háló
  • 2 fürdő
  • 3 szoba
  • 119 m2
#2817236

1 150 000 USD

Kalkulált ár: 425 610 659 HUF1 078 597 EUR1 150 000 USD927 195 GBP
Elküldöm ismerősömnek

Ezt az ingatlan hirdetést emailben is továbbküldheti. Ehhez csak adja meg a saját és a címzett adatait, majd kattintson az Elküld gombra.

Élvezze a Mexikói-öbölre néző csodálatos kilátást ebből a 6. emeleti, 2 hálószobás és 2 fürdőszobás, North Tower-beli rezidenciából, a Whispering Sands öbölfronti területén, a Siesta Key-n!

A saját, fehér kvarchomokos strandjára és a Mexikói-öböl nyugtató hullámaira néző ingatlan lenyűgöző, 180 fokos kilátással kápráztatja el, ami vetekszik minden más vízi kilátással, amelyet bárhol láthatott. A 12 emeletes torony közepén tökéletes elhelyezkedésű, rendkívül jól karbantartott lakás várja.

Az eladók már gondoskodtak a fontos dolgokról. A hurrikánvédelembe való befektetést már megtették Ön helyett. A nappaliból és a hálószobából a csempézett szabadtéri erkélyre nyíló robusztus, hurrikán-biztos üvegajtók teljes nyugalmat biztosítanak. Tovább növeli a lakás kényelmét a vadonatúj 2022-es vízmelegítő és egy 2019-es klíma rendszer.

A Siesta Key csendes, északi végén elhelyezkedő ingatlan mindenből a legjobbat kínálja: egy öbölparti ingatlan egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező komplexumban, tele kényelmi szolgáltatásokkal, ideális helyen, a Siesta Key Village nagyszerű üzleteitől és éttermeitől mindössze egy saroknyira.
Miután eltöltött egy egészséges napot úszással és edzéssel a fitnesztermekben, vagy pihent a tengerparton, vegyen egy gyors zuhanyt, és menjen el kedvenc éttermébe a szomszéd városkában – majd térjen vissza és élvezze a világhírű Siesta Key naplementét lent a tengerparton vagy saját erkélyéről. Amikor álomra hajtja a fejét, hagyja, hogy a parton megtörő hullámok lágy hangja altassa el.

A Whispering Sands egy rendkívül népszerű, 55 év feletti korhatárral rendelkező, öbölparti közösség a Siesta Key-en, amely gyönyörűen parkosított területet, biztonságot, 2 fűtött medencét, klubházat és torony társalgót kínál Wi-Fi-vel. További kikapcsolódási lehetőséget biztosít a 2 fitneszterem, a tengerparti grillsütők, a Tiki kunyhó, a kenu/kajak tároló és a800 méternyi saját strand a Mexikói-öböl partján!
Könnyen megközelíthető az Északi híd, és csak egy rövid autóútra van Sarasota képző- és előadóművészeteinek, színházi és kulturális látnivalóinak gazdagságától! Ez a jó élet. Kiérdemelte, és itt az ideje, hogy most élvezze is!

Irányár:1 150 000 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Sarasota
Emelet:6. emelet
Alapterület:119 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított luxus
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Tenger távolsága:50 m
Szintek száma:1
Jellemzők:lift
Extrák:kp-i klíma, medence
Építés éve:1973

Hasonló hirdetések