Családi ház eladó - Halásztelek - Pest megye

40 000 000 Ft

Halásztelek

HSZ: X1800625 - Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 190 m2 Szobák 4+4
Erdészházi hangulat, 2 HÁZ 2 generáció külön lakásokban!

ERDÉSZHÁZI HANGULAT, 2 GENERÁCIÓ KÜLÖN LAKÁSBAN!

Halásztelek csendes utcájában ELADÓ egy 3 szinten 190 m2 lakóterű borovi fenyő GERENDAHÁZ és egy 41 m2-es összkomfortos külön ház 676 m2-es telken.

A 2 garázsos 87 m2-es pincére épített nagyon jól szigetelt gerendaházba 20 m2-es fedett teraszon át jutunk. A 68 m2-es alsó szinten a nappali szinte az egész szintet körbe öleli, tele ablakokkal, teraszajtókkal, de nagyon jól szeparálható is, ha úgy kívánja az új tulajdonos életvitele. Berendezhető nappali, étkező, akár dolgozószoba is egyterűen.

Ezen a szinten zuhanyzós, 2 mosdós fürdőszoba van, külön wc és a pincébe innen lehet lejutni és a garázs ajtókon át.

A 62 m2-es tetőtérbe kényelmes lépcső vezet, itt 1 nagy és 3 kisebb szoba, hatalmas sarokkádas fürdőszoba, külön wc, gardróbhelyiség lett kialakítva. Minden hálószobából ki lehet menni erkélyre.

A pincében az egyik garázs szerelőaknás, nagy tároló helyiségek szolgálnak hellyel tevékenységnek, tárolásnak. Itt áll a ház fűtését és melegvíz ellátását szolgáltató tárolós gázkazán.

Az udvarban áll egy második épület, amelyet 2 szobás összkomfortos lakásként lehet használni. Cirkófűtés, hőszigetelés, hőszigetelt fa nyílászárók teszik korszerűvé, kényelmessé. Sarokkádas fürdőszoba, külön wc, étkezős konyha egészíti ki.

Ha nem elég a 2 terasz, 3 erkély, akkor még egy kerti társalgó is szolgálja a pihenést, a kertben étkezést.

A fő épület kíván némi igény szerinti javítást, állagmegóvást, a 2. épület tökéletes állapotban van! Az elektromos áramot vissza kell köttetni az ingatlanba!

Ajánlom valódi 2 generációs családoknak, akik együtt, mégis saját élettérben szeretnének élni.A ház üres ezért akár azonnal költözhető!Érdeklődni lehet a megadott telefonszámon.

Ügyfeleinknek ügyvédi hátteret, hitel ügyintézést biztosítunk.

Ingatlan adatai

Irányár:40 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Halásztelek
Alapterület:190 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:4
Ingatlan állapota:átlagos
Építés éve:2004
Telek terület:676 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Marosvölgyiné Várszegi Aranka

+36-20-4370088


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!